Η νέες τεχνολογίες και η επανάσταση στην χρήση κινητών τηλεφώνων έχει επηρεάσει σχεδόν όλους τους τομείς δραστηριότητας. Πόσο όμως έχει αυτό επηρεάσει το χώρο των ασφαλειών; Πόσο έχει ωφεληθεί ο καταναλωτής από αυτή την τεχνολογική επανάσταση;

Οι διαδικτυακές πλατφόρμες που προσφέρουν πολλαπλές επιλογές ασφαλιστικών προτάσεων και χαμηλές τιμές στον καταναλωτή έχουν πάρει σημαντικό κομμάτι της αγοράς και οι εκτιμήσεις λένε ότι αυτό το ποσοστό αυξάνει συνεχώς. Ασφάλειες αυτοκινήτου ή μηχανής είναι πια πολύ εύκολο να γίνουν σε λίγα λεπτά, προσφέρουν πολλές επιλογές και άμεση σύγκριση των καλύψεων ώστε να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του, με ασφάλεια, από τον υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο και με χαμηλό κόστος.

 

Είναι όμως αυτό αρκετό; Είναι η δυνατότητα να βρει ο καταναλωτής ασφάλεια για το αυτοκίνητο του λίγα ευρώ πιο φθηνά αυτό που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα;

 

Μια νέα εταιρία διαδικτυακής ασφάλισης έρχεται να προτείνει την επόμενη μέρα στον ασφαλιστικό κλάδο. Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες που δίνουν στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και δίνουν σύγχρονες λύσεις και συνολικό έλεγχο στα συμβόλαια του.

 

Η Flexinsurance αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα ασφαλειών (www.flexinsurance.gr) που προσφέρει χαμηλές τιμές από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και επιπλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργεί προσωπικό λογαριασμό στον οποίο ο καταναλωτής έχει εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ από τον υπολογιστή του ή το κινητό του τηλέφωνο.

 

Με μια ματιά έχει συγκεντρωμένα όλα του τα συμβόλαια από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες, με ημερομηνίες λήξης για το καθένα και όλα τα σημαντικά έγγραφα όπως συμβόλαιο, την άδεια κυκλοφορίας για ένα ή περισσότερα αυτοκίνητα, δίπλωμα, συμβόλαια κατοικίας, υγείας και ζωής καθώς και πολλά άλλα. Ουσιαστικά είναι ένα έξυπνος και πάντα διαθέσιμος ασφαλιστικός σύμβουλος με ένα κλικ στο κινητό σου. Για να μην ψάχνεις. Και το κυριότερο μπορεί να δημιουργήσει και ομαδικό λογαριασμό και να έχει και τα συμβόλαια των αγαπημένων του όπως του/της συζύγου ή των γονέων και παιδιών.

 

Εύκολα, άμεσα και οργανωμένα.

 

Επιπλέον δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξεις για τηλέφωνα σε περίπτωση ανάγκης, όπως την φροντίδα ατυχήματος αφού τα περιλαμβάνει με ταχείες κλήσεις ανάλογα με το συμβόλαιο και την εταιρία που έχει. Έξυπνες ειδοποιήσεις σε ενημερώνουν για την ανανέωση του συμβολαίου σου και για τον έλεγχο ΚΤΕΟ ή για την κάρτα καυσαερίων για να μην ξεχάσεις και πληρώσεις πρόστιμα άδικα.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με απλή και κατανοητή παρουσίαση των αποτελεσμάτων σύγκρισης, των καλύψεων και σύντομη και ουσιαστική παρουσίαση των ασφαλιστικών εταιριών που θα επιλέξεις να εμπιστευθείς. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να βρεις τι σε συμφέρει      

Για να μάθεις περισσότερα μπες στο www.flexinsurance.gr

 

Πηγή: Capital

https://www.capital.gr/auto/3352073/asfaleies-psaxneis-tis-kaluteres-times-monadikes-upiresies